Yrityksestä

Aloin työskennellä piippujen ja ilmanvaihdon parissa vuonna 2011, kun ryhdyin nuohoojaksi. Muutaman vuoden jälkeen vaihdoin nuohouksen savupiippujen korjaustöihin ja perustin oman yritykseni.

Toimin pääkaupunkiseudulla ja toisinaan myös muualla Etelä-Suomessa, yhdessä ammattitaitoisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Pieni yritys merkitsee pieniä hallinnollisia kuluja, minkä ansiosta voin hinnoitella työni edullisesti. Tärkein periaatteeni on asiakaslähtöisyys: asiakkaan toiveet täytetään niin tarkasti kuin kohde sallii.

– Sami Ovaska

Asiakaspalautetta

Satavuotiaan puutalomme ilmanvaihtojärjestelmää oli vuosikymmenten aikana saneerattu ja muokattu moneen suuntaan.
Kuntokartoituksen yhteydessä alkoi kehittyä ajatus, että voisiko talon ilmanvaihtoa huollon yhteydessä palauttaa mahdollisimman alkuperäiseen loistoonsa.

Hormestari valikoitui kilpailutuksen kautta toteuttamaan ilmanvaihdon huoltoa selkeästi laaditun työsuunnitelman ja eritellyn tarjouksen johdosta.
Taloyhtiömme kaikki asukkaat kiittelivät myös sitä, että Hormestari osasi selittää asiat ilman mutkikkaita ammattitermejä, jolloin kaikki tiesivät mitä oltiin tekemässä. Kuten vanhoissa taloissa yleensä, ei projektia aloittaessa koskaan tiedä mitä seinien takaa tulee vastaan, koska dokumentointi on vuosien saatossa ollut hyvinkin vaihtelevaa, mutta Hormestari ratkoi kaikki ongelmat projektin edetessä.

Nyt otammekin vastaan talovanhuksemme seuraavia sataa vuotta perinteitä kunnioittaen tehdyn, painovoimaisen ilmanvaihdon kera. Voin koko taloyhtiömme puolesta suositella Hormestaria lämpimästi
Vesa Kemppainen
Taloyhtiöstä Puu-Valillassa
Olemme tehneet Hormestarin kanssa yhteistyötä jo vuosia.
Sami vie työmaat luotettavasti ja ammattitaidolla alusta loppuun asti.

Hormi- ja ilmanvaihtoammattitaidon lisäksi asiakasläheinen toimininen on Hormestarin vahvuus.

Voin lämpimästi suositella yrityksen palveluita hormi-ja ilmanvaihtotöitä tarvitseville.
Eino Lindqvist
Keikka-Eikka Tmi
Olemme Osuuskunta joka toimii Heinolassa, toimialamme on luomuviljely, mutta omistamme tontin jolla vanha koulurakennus, sauna, navetta ja 70-luvulla rakennettu leiri/parakkirakennus.

Talot olleet huonossa kunnossa ja olemme pyytäneet Hormestaria tekemään kaikkien rakennusten katto/hormi remontoinnit tai korjaustyöt.
Hormestari on tehnyt tähän mennessä kolmeen rakennukseemme korjaustöitä, hormisaneerauksia 1923 vuonna rakennettuun vanhaan kyläkouluun sekä kunnostaneet kattoa uusimalla vanhoja tiilejä, korjaamalla jiirit, piippujen kunnostus yms. 1925 rakennettuun pihasaunaan, joka ei ole ollut käytössä vuosikymmeniin, piipun kunnostus, hormisaneeraus, katon kunnostus ja saunan sisäremontointi. 1970 valmistuneen parakkirakennuksen ilmanvaihtojärjestelmän teko.
Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön, varsinkin kun on kyse vanhoista rakennuksista emmekä haluaisi muuttaa tai uudistaa paljon vanhoja rakenteita, ovat myös ymmärtäneet tämän toiveen ja toimivat sen mukaisesti. Suosittelemme lämpimästi.
Biodynaaminen Tila Toivo
Jenni

Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö

0449818587

Whatsapp

sami@hormestari.fi

Sähköposti

Puhelinpäivystys

Maanantaista Perjantaihin
Klo 8-18

Scroll to Top